Kundvagnen är tom
 

Om Carlsson Racing

Carlsson Racing grundades 2011 och drivs av bröderna Magnus och Mattias Carlsson som båda brinner för motorsport med många års erfarenhet i olika motorsportsgrenar. Senaste åren har det återigen handlat om Karting där vi själva tävlat och varit aktiva när vi var yngre.

Vår ambition är att tillhandahålla nya och begagnade reservdelar och kartar, vara en lokal resurs för aktiva i närområdet men även tillhandahålla reservdelar och kartar via försäljning i vår webbshop.

Vi vill göra det enkelt och prisvärt för nya utövare att börja med Karting och vi strävar efter att hålla nere priser för att göra Karting till en sport som är tillgänglig för alla som vill köra och ha kul, oavsett budget och ambitioner.

Via lagerför dom vanligaste reservdelarna och tillbehören mm för dom flesta tävlingsklasserna. Besök vår webbshop för att handla och se utbud eller kontakta oss för ev. frågor eller beställning.

Lokala förare erbjuder vi naturligtvis snabba leveranser och hjälp direkt ute vid banan. Meddela vad du behöver så har vi med oss det till banan.

Är du intresserad av att börja med Karting erbjuder vi olika finansieringsalternativ som t ex hyr-köp av begagnade kartar.

Vi ser fram emot säsongen och hoppas att vi ses ute på banorna.

Väl mött!

Mattias & Magnus Carlsson